Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Możecie Państwo dokonać w każdym momencie zmiany ustawień dotyczących cookies w ustawieniach przeglądarki.
kontakt@mymusic.pl
REMO
Nazwa artysty
Remo
Gatunki
Pop, Dance
Lata aktywności
1994-present
Follow

REMO - Biografia

Dj Remo – Remigiusz Łupicki. Od 1994 roku jest Djem. Przez okres ponad 16 lat zagrał w każdym możliwym miejscu w Polsce. Niestety z racji wykonywania zawodu ( Head of EMI Pop Music, Owner of My Music), od kilku lat granie traktuje bardzo okazjonalnie. Współautor wielu radiowych przebojów m.in My Music Song, You Can Dance czy Taste me all day. W roku 2010 wraz z Robertem M i Dirty Rushem zakłada projekt 3R, którego to pierwszy singiel Shine On zdobywa rzeszę fanów w Polsce jak i na zachodzie. W swojej wytwórni Remik reprezentuje interesy ponad 100 artystów z Polski i zagranicy.

Dyskografia:

  • 2008 – You Can Dance
  • 2008 – Dj Remo In The Mix, Vol.1
  • 2009 – My Music -My Pleasure
  • 2011 – It’s A Show (oraz Robert M) – 49. miejsce OLiS
  • 2015 – Remofere – 26. miejsce OLiS
  • 2016 Możesz Wszystko Zacząć Jeszcze Raz – 9. miejsce OLiS
Pop & Roll
| 19 Listopad 2014